اخيرا با يکي از دوستانم که تصميم گرفته بود اکانت اينستاگرام خود را براي هميشه حذف کند، صحبت مي کردم. او مي خواست مدتي از اينستاگرام و فضاي مجازي دور باشد.

يا مثلا يکي از مشتري هايي که با تيم ما تماس گرفته بود. وقتي از او دليل حذف پيجش را پرسيدم، گفت که قصد دارد نوع کسب و کار خود را تغيير دهد. بنابراين بايد در اينستاگرام پيج ديگري بسازد.

من بعد از صحبت کردن با دوستم، او را قانع کردم که اکانتش را براي هميشه حذف نکند و فقط آن را دي اکتيو کند. ولی درباره مشتري، که قصد داشت اکانتي با ماهيت ديگر بسازد؛ تنها راه، ديليت اکانت اينستاگرام، براي هميشه بود.

افراد براي حذف اکانت اينستاگرامشان دلايل مختلفي دارند. ولی من يک سوال دارم!

آيا مي خواهيد اکانت خود را به طور موقت حذف کنيد يا براي هميشه؟

در هر صورت ما با شما هستيم و دو روش حذفِ موقتي و حذف اکانت اينستاگرام براي هميشه را در اين مقاله آورده ايم:

اگرديليت اکانت اينستاگرام را براي هميشه انجام دهيم، چه مي شود؟

سوال بسيار خوبي ست. چون قبل از انجام هر کاري بايد حواستان باشد که بعد از آن چه اتفاقي مي افتد! بعد از حذف کامل اکانت اينستاگرام:

اطلاعات اکانت شما حذف مي شود. اطلاعاتي مثل پست ها، لايک و کامنت ها، فالورها و… از اکانت شما حذف مي شود. يعني هيچ اثري از آن ها باقي نمي ماند.

نام کاربري شما غير قابل استفاده مي شود. نه شما و نه هيچ کس ديگري، نمي تواند با نام کاربريِ اکانتي که حذف کرده ايد، اکانت جديد بسازد. اينستاگرام اين کار را براي حفظ حريم خصوصي و امنيت افراد انجام مي دهد.

کلیک کنید  معرفی دیجیتال مارکتینگ و ابزارهای آن

ايميل شما براي اينستاگرام نامعتبر مي شود. بعد از حذف اکانت؛ ايميلي که با آن اکانت را ساخته بوديد، براي ساختن يک اکانت اينستاگرام ديگر، قابل استفاده نيست. ولی يک راه حل وجود دارد. قبل از حذف اکانت اينستاگرام، به پروفايل خود، قسمت Edit profile برويد و ايميل را تغيير دهيد. براي اين کار، وارد کردن يک ايميل نامعتبر هم مشکلي ايجاد نمي کند.

اما راه حلي که براي از بين نرفتن کامل اکانتتان وجود دارد، حذف موقتي يا همان دي اکتيو کردن است.

 

چطور اکانت اينستاگرام خود را دي اکتيو کنيم؟

اگر دوست نداشتيد اکانتتان را براي هميشه حذف کنيد، راه حل آن؛ دي اکتيو کردن يا حذف موقتي اکانت است. از مزيت هاي اين روش اين است که پست ها، فالوورها، لايک ها، کامنت ها و بقيه اطلاعات از پيج شما حذف نمي شود.

ولي پيج شما، از ديد کاربران، تا وقتي که شما دوباره اکانتتان را فعال کنيد، پنهان مي ماند. بعد از دي اکتيو کردن اکانت، هر زمان که خواستيد، چه يک روز بعد چه ۱ سال بعد، مي توانيد اکانت خود را دوباره فعال کنيد.

چطور اينستاگرام خود را براي هميشه حذف کنيم؟

حذف اکانت اينستاگرام از طريق سايت است. ولی در آپديت جديد، مي توانيد از طريق اپليکيشن اينستاگرام هم به صفحه حذف اکانت، دسترسي داشته باشيد. در اين جا، حذف اکانت اينستاگرام را از طريق گوشي و سايت توضيح مي دهيم:

حذف اکانت اينستاگرام از طريق گوشي(اپليکيشن اينستاگرام)

اگر تصميم گرفته ايد که با اکانت اينستاگرام خود خداحافظي کنيد، بنابراين بايد مراحل زير را طي کنيد:

کلیک کنید  آموزش استوری اینستاگرام؛ از ایجاد تا آنالیز استوری!

۱٫اپليکيشن اينستاگرام خود را باز کنيد و وارد منو شويد:

 

  1. بعد از آن وارد بخش تنظيمات(Setting) شويد.

 

  1. بعد از ورود به تنظيمات به سراغ قسمت help برويد.

 

  1. بعد از آن که به قسمت help وارد شديد، روي گزينه help center کليک کنيد.

 

  1. بعد از آن، نوبت به انتخاب گزينه Managing Your Account مي رسد.

 

  1. در مرحله بعد هم گزينه Delete Your Account پيش روي شماست.

 

بعد از انتخاب اين گزينه وارد سايت اينستاگرام، قسمتِ حذف اکانت مي شويد. در سايت، بايد مراحلي را انجام بدهيد که در قسمت بعد، به طور کامل توضيح داده ايم.

حذف اکانت اينستاگرام از طريق سايت اينستاگرام

اگر از اپليکيشن اينستاگرام به قسمت حذف اکانت نرفته ايد، بنابراين روي لينک زير کليک کنيد تا مستقيم وارد صفحه ديليت اکانت دائمي اينستاگرام شويد.

ورود به صفحه ديليت اکانت اينستاگرام

  1. بعد از ورود به صفحه ديليت اکانت دو حالت وجود دارد:

اگر از قبل وارد اکانت خود شده باشيد، مستقيم وارد مرحله ۲ مي شويد.

اما چنانچه نه، بايد نام کاربري و پسورد خودتان را وارد کنيد:

 

  1. در اين مرحله بايد دليل حذف اکانتتان را انتخاب کنيد. اينستاگرام چندتا گزينه به شما پيشنهاد داده است. ولی چنانچه نخواستيد گزينه مشخصي را انتخاب کنيد، مي توانيد روي گزينه Something else کليک کنيد.

 

  1. بعد از انتخاب يکي از گزينه هاي بالا، پسورد اکانتتان را در قسمتي که مشخص شده وارد کنيد.

اگر پسوردتان را فراموش کرده باشيد نمي توانيد ديليت اکانت کنيد. ولی نگران نباشيد؛ چون امکان عوض کردن پسورد وجود دارد:

کلیک کنید  افزایش مدت زمان مشاهده ویدئو در یوتیوب

 

بعد از وارد کردن پسورد، روي دکمه قرمزِ حذف دائمي اکانت(Permanently delete my account) که  پايين تصوير مي بينيد، کليک کنيد.

  1. بعد از اين مراحل، تقريبا کار شما تمام شده است. وقتي که روي دکمه بالا کليک کرديد، اينستاگرام از شما مي پرسد که آيا از حذف اکانت اينستاگرام خود اطمينان داريد؟ حالا بايد روي دکمه OK کليک کنيد تا اينستاگرام مطمئن شود که شما قصد داريد اکانت خود را براي هميشه حذف کنيد.

 

بعد از مراحل بالا بايد پيغامی را از اينستاگرام دريافت کنيد.

 

تبريک! اينستاگرام شما براي هميشه حذف شد!

سخن آخر

فرايند حذف کامل اکانت اينستاگرام ممکن است چند ساعتي طول بکشد. بنابراين چنانچه بعد از انجام مراحل بالا، اکانت شما هنوز وجود داشت؛ نگران نباشيد.

بعد از حذف دائمي اکانت اينستاگرام، هيچ اثري از پيج و نام کاربري شما نمي ماند. مثل اين که از اول هم پيج شما وجود نداشته است. با اين تفاوت که ديگر هيچ کسي در اين دنيا، نمي تواند از آن نام کاربري استفاده کند.

همچنين ورود دوباره به اکانتِ حذف شده، چه از طريق سايت و چه اپليکيشن اينستاگرام ممکن نيست. پس، قبل از حذف کامل اکانت اينستاگرام، خوب فکرهايتان را بکنيد. چون پشيماني سودي ندارد!

اگر درباره حذف اکانت اينستاگرام؛ چه موقتي و چه دائمي به مشکل خورديد، يا سوالي در اين مورد داشتيد، مي توانيد در بخش کامنت همين مقاله يا تماس با تيم ديدوگرام، مطرح کنيد. ما در سريع ترين زمان به شما پاسخ مي دهيم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *