تلگرام با ۴۰ ميليون کاربر ايزاني تقريبا سلطان شبکه هاي اجتماعي آنلاين در ايران است. ولی شايد شما به هر دليلي دلتان بخواهد از اين ۴۰ ميليون خارج شويد و اکانت تلگرام خود را حذف کنيد. حتي چنانچه بخواهيد يک اکانت تلگرام جديد هم بسازيد، بايد ابتدا اکانت قبلي خود را ديليت کنيد. در اين مقاله قرار است آموزش حذف اکانت تلگرام را با هم بررسي کنيم. روش حذف اکانت تلگرام بسيار ساده است، تنها کافي است قدم به قدم با آموزش ما همراه شويد.

مرحلۀ اول: براي پاک کردن اکانت تلگرام، بايد وارد سايت تلگرام شويد

ديليت اکانت تلگرام حتما بايد از طريق سايت رسمي تلگرام  انجام شود. در قسمت زردرنگ بايد شماره موبايل خود را وارد کنيد. دقت داشته باشيد که حتما شماره موبايل خود را بدون صفر و با کد ۹۸+ در اول شماره. سپس بر روي دکمه next کليک کنيد.

مرحله دوم: دريافت حذف رمز اکانت و وارد کردن آن در سايت تلگرام

در اين مرحله يک پيام که حاوي رمز حذف اکانت تلگرام است، برايتان در تلگرام ارسال مي شود. دقت کنيد که اين رمز را بايد عينا به همان صورتي که براي شما ارسال شده در سايت تلگرام وارد کنيد (با رعايت کوچک و بزرگ بودن حروف). براي اينکه مشکلي پيش نيايد مي توانيد آن را کپي کنيد. حالا اين رمز را در قسمت confirmation code در سايت وارد کنيد و گزينه sign in را بزنيد.

مرحله سوم: چرا تلگرام را تنها مي گذاريد

در اين مرحله تلگرام از شما مي پرسد که چرا مي خواهيد اکانت خود را حذف کنيد. البته شما هيچ اجباري نداريد که به اين سوال حتما جواب بدهيد. در نهايت بنابراين از پر کردن اين قسمت روي کلمۀ done کليک کنيد تا وارد مرحلۀ بعد بشويد.
کلیک کنید  طراحی بنر تبلیغاتی با اپلیکیشن pixellab اندروید

مرحلۀ آخر: اطمينان نهايي

از آنجايي که تلگرام نگران است که نکند خدايي نکرده شک داشته باشيد و در طي اين اتوماسيون پيشرفته مردد شده باشيد، يک بار ديگر و براي آخرين بار از شما مي پرسد که آيا از حذف کردن اکانت تلگرام خود مطمئن هستيد؟ شما هم بله را بگوييد. مبارک است. به اين نحوه اکانت تلگرام شما ديليت خواهد شد. و حالا به اين روش در نهايت تلگرام با يک پيغام سبز رنگ شما را تنها مي گذارد، ولی از شما مي خواهد که زود به آغوش گرم تلگرام بازگرديد و تلگرام را زياد از حد تنها نگذاريد. به اين طريقه اکانت تلگرام شما حذف خواهد شد، عکس کانتکت شما براي مخاطبنتان حذف مي شود و نام شما به deleted account تغيير مي کند.

چند نکته تکميلي در مورد ديليت اکانت تلگرام

  • اگر در يک بازۀ زماني کوتاه مثلا چند روز بيش از سه بار اکانت تلگرام خود را حذف کنيد، شمارۀ شما به اصطلاح فلود شده و شما تا سه هفته قادر نيستيد در تلگرام ثبت نام کنيد.
  • اگر به صورت ناخواسته پيام ديليت اکانت براي شما ارسال شده است، آن را ناديده بگيريد؛ احتمالا کسي اشتباها شماره موبايل شما را وارد کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *