بنا به دستور کارگروه مصاديق محتواي مجرمانه اين مقاله فاقد هرگونه ارزش و اعتباري است.

يک مساله بزرگ که براي خيلي از ما کاربران تلگرام اتفاق مي افتد، ريپورت يا بلاک شدن است. ولی چرا ما در تلگرام ريپورت (report) يا بلاک (block) مي شويم؟ تفاوت بين اين دو چيست؟ و مهم تر از همه، چگونه مي توان از بلاک يا ريپورت تلگرام خارج شد؟ در اين مقاله ما تصميم داريم جواب تمام اين سوال ها را به شما بدهيم.

بلاک (Block) تلگرام يعني چه و براي چه استفاده مي شود

بلاک شدن در تلگرام به معناي قطع شدن راه ارتباطي با کسي است که شما را بلاک کرده است به طوري که شما نمي توانيد پيامي به فرد موردنظر بدهيد. در حقيقت چنانچه شما کسي را بلاک کنيد، فرد مورد نظر ديگر قادر به پيام دادن به شما نيست. در ادامه چند کارکرد مهم بلاک در تلگرام را براي شما نام مي بريم:

قطع ارتباط با ديگران

گاهي اوقات براي شما پيش مي آيد که نمي خواهيد فرد خاصي به شما پيام دهد به همين خاطر او را در تلگرام بلاک مي کنيد.

خلاص شدن از تبليغات نامرتبط و تکراري

با زياد شدن گروه ها و کانال هاي تبليغاتي برخي افراد حتي با استفاده از شماره و فرستادن پيام هاي انبوه اقدام به تبليغات مي کنند و اين کار مي تواند براي ما سرسام آور باشد، بنابراين مناسب ترين گزينه مي تواند بلاک کردن شماره تبليغاتي باشد.

چگونه بفهميم که بلاک شده ايم

براي اينکه بفهميم که در تلگرام توسط فردي بلاک شده ايم يا نه، بايد چند مورد را در کنار هم قرار دهيم و در صورتي که همه اتفاق بيفتند يعني بلاک شده ايم.
کلیک کنید  چگونه پینترست نصب کنیم
مواردي که از طريق آنها مي توانيد بفهميد بلاک شده ايد يا نه.
  1. حذف شدن تصوير پروفايل فرد مورد نظر
  2. تبديل وضعيت آنلاين فرد مورد نظر به: last seen a long time ago
  3. هر چقدر براي فرد پيام بفرستيد خوانده نمي شود. (فقط يک تيک کنار پيام زده مي شود.)
  توجه داشته باشيم که در صورتي که هر سه تا مورد بالا اتفاق بي افتد يعني بلاک شده ايم.

چگونه افراد را در تلگرام بلاک کنيم

اگر بخواهيد کسي يا کساني را در تلگرام بلاک کنيد، مسير شما بسيار ساده است. براي اين کار دو روش وجود دارد. يکي از روش ها براي همۀ شماره ها کاربرد دارد و روش ديگر تنها براي ليست مخاطبين موبايل شما قابل استفاده است.
  • روش اول: بلاک کردن عمومي

    همانطور که گفتيم در اين روش شما هر کس که بخواهيد را مي توانيد بلاک کنيد. براي بلاک کردن به اين روش مراحل زير را دنبال کنيد.
    1. برنامه (App) تلگرام را باز کنيد
    2. به صفحه چت خصوصي با فرد موردنظر برويد
    3. در اين صفحه روي عکس فرد مورد نظر بزنيد که وارد پروفايلش بشويد
    4. در پروفايل شخص، قسمت يالا سمت راست روي سه نقطه بزنيد و بلاک را بزنيد و فرد بلاک مي شود.
    توجه داشته باشيد که اين روش براي سيستم عامل هاي اندرويد و ios کاربرد دارد و براي کاربران ويندوزفون (Winphone) با روشي مشابه همين بايد عمل کنيم با اين تفاوت که در آخرين مرحله سه نقطه در قسمت پايين سمت راست قرار دارد.
  • روش دوم: بلاک کردن افرادي که جز مخاطبين موبايل ما هستند

    1. برنامه (App) تلگرام را باز کنيد
    2. به قسمت تنظيمات (Settings) تلگرام برويد، در اين قسمت گزينه Privacy and Security  را انتخاب کنيد
    3. گزينه Block Users را بزنيد. در در اين قسمت از ليست مخاطبانتان (Contact) افرادي را که مي خواهيد بلاک کنيد از ليست مخاطبينتان اضافه کنيد
    توجه داشته باشيد که اين روش براي گوشي هاي اندرويد و ios  کاربرد دارد و براي کاربران ويندوزفون (Winphone) با روشي مشابه بايد عمل کنيم با اين تفاوت که در مرحله آخر که بايد گزينه Blacklist را  انتخاب کنيم.
کلیک کنید  اصول موبایل مارکتینگ در دنیای امروز

چگونه از بلاک تلگرام خارج شويم

براي خارج شدن از بلاک تلگرام دو روش وجود دارد که با استفاده از باگ(نقص نرم افزاري) در تلگرام مي توانيم از آنها استفاده کنيم:
  • روش اول، حذف اکانت همراه با از دست رفتن اطلاعات:

    در اين روش کافي است اکانت خود را حذف کنيد و دوباره اکانت جديد بسازيد و بعد از آن به راحتي مي توانيد به فردي که شما را بلاک کرده پيام دهيد، بايد توجه داشته باشيد که در اين روش تمامي مخاطبين، اطلاعات، پيام ها و فايل هايي که روي تلگرامتان داشته ايد، حذف خواهند شد.
  • روش دوم، حذف اکانت بدون از دست رفتن اطلاعات

    با يک ترفند ساده مي توان از بلاک تلگرام بدون از دست رفتن اطلاعات خارج شد. در اين روش کافي است قبل از حذف اکانت خود، اطلاعات اکانت خود را به يک شماره ديگر انتقال دهيد و سپس اکانت خود را حذف کنيد و بعد از ايجاد مجدد حساب اطلاعات را به شماره خود برگردانيد.
به همين راحتي مي توانيد مجدد به فردي که شما را بلاک کرده پيام دهيد. البته توجه داشته باشيد چنانچه حذف اکانت و ايجاد مجدد توسط شما زياد شود، تلگرام شما را به عنوان اسپم شناسايي مي کند و اکانت شما را ريپورت مي کند . در ادامه مقاله ريپورت و راه هاي رهايي از آن را نيز توضيح مي دهيم. نکته ي خيلي مهم در خارج شدن از بلاک در تلگرام اين است که چنانچه خيلي نياز داريد به فرد مورد نظر پيام بدهيد بلافاصله بعد از خروج از بلاک به وي پيام دهيد چون همانطور که در جريانيد در صورتي که شماره شما را داشته باشد به وي اطلاع داده مي شود که شما مجدد وارد تلگرام شده ايد و ممکن است دوباره شما را بلاک کند.
کلیک کنید  تعمیرات موبایل در مرکز تخصصی موبایل کمک

ريپورت چيست

ريپورت حالتي از تلگرام است که در آن شما قادر به پيام دادن به افراد نمي باشيد، مگر در دو حالت خاص: ۱٫ مي توانيد به افرادي پيام دهيد که که شماره ي همديگر را در گوشي خود ذخيره داريد. ۲٫ مي توانيد داخل گروه ها پيام بفرستيد. البته بايد بدانيد که علاوه بر ريپورت، حالت ديگري هم وجود دارد به اسم ريپ چت! ريپ چت همانند ريپورت عمل مي کند با اين تفاوت که شما حتي قادر نيستيد داخل گروه ها هم پيام بفرستيد.

دلايل ريپورت شدن در تلگرام

اصلي ترين دليل ريپورت در تلگرام پيام دادن به افرادي است که شماره ما را ذخيره ندارند و به دليل عدم اعتماد، ما را به عنوان اسپم گزارش مي دهند. البته اين تنها دليل ريپورت شدن در تلگرام نيست. طبق آمار خود تلگرام، دلايل غيررسمي ديگري هم گزارش شده اند که در ادامه اين مقاله به آنها اشاره مي کنيم:
  • استفاده طولاني مدت از حالت last seen recently.
  • از نسخه هاي غيررسمي تلگرام مانند موبوگرام و تلگرام فارسي.
  • عضو شدن در کانال ها و گروه هاي غيراخلاقي(در صورتي که گروه يا کانال ريپورت شود يعني شما هم که عضو بوديد ريپورت شده ايد)
  • ارسال بيش از ۱۰۰ پيام در طول روز (توجه داشته باشيد که چت با افراد از اين دست پيام ها نمي باشد)
  • استفاده از استيکرهاي غيرمجاز که در تلگرام ذخيره نمي شود (چون استيکرها توسط کنترل مي شوند و بيشتر عامل ريپورت شدن هستند.)
  • فوروارد کردن پست هايي که حاوي لينک آلوده و غيرمجاز هستند
  • سرک کشيدن در پي وي و پروفايل شخصي افرادي که در گرو ه هاي مشترک با شما هستند.
  • گروه هاي تبليغاتي که شما را اضافه و سپس حذف مي کنند (چون حذف زياد از گروه و کانال همانند ريپورت است)
کلیک کنید  ویدیو مارکتینگ و سلطان فیلم، یوتیوب

چگونه از ريپورت تلگرام خارج شويم

در اکثر مواقع که شما ريپورت مي شويد، تلگرام براي شما تنبيهي در نظر مي گيرد. اين تنبيه مي تواند يکي از موارد زير باشد:
  • اگر اولين يا دومين باري باشد که ريپورت شده ايد، تلگرام شما را به مدت چند روز محدود مي کند.
  • اما چنانچه براي چند بار ريپورت شويد، ممکن است تلگرام اکانت شما را براي هميشه غيرفعال کند (که شامل شماره تلفن شما هم مي شود).

اشتباه بودن ريپورت و درخواست بررسي مجدد

در مواردي که فکر مي کنيد به اشتباه ريپورت شده ايد، مي توانيد با برقراري ارتباط با ادمين هاي تلگرام، اين موضوع را به آنها اطلاع دهيد. اين کار از طريق ربات @spambot صورت مي گيرد و در صورت تائيد آنها، مساله ريپورت شما بلافاصله رفع مي شود. مراحل ارسال درخواست از طريق اين ربات به توضیح زير است:
  1. در قسمت Search عبارت @SpamBot را جستجو کنيد و بر روي آن کليک کنيد تا باز شود.
  2. دکمه Start را انتخاب کنيد.
  3. با آغاز فرايند گزارش بايد گزينه This Is a mistake را انتخاب نماييد.
  4. روي گزينه Yes کليک کنيد.
  5. هم بايد No I’ll Never Do any of This را انتخاب کنيد.
  6. در ادامه بايد متني را براي ربات بنويسيد که ما از قبل براي شما آماده کرديم. بنابراين متن زير را در قسمت Message کپي کنيد.
    Dear Telegram Support My Telegram Account has been spammed suddenly and I cannot sent message to any contacts whom i don’t have their number and I want you to help me and Fix the issue and   remove my number from blacklist .Thanks
  7. اندکي بعد از طرف ربات پيامي دريافت مي کنيد که شامل تاريخ بررسي و در صورت تائيد مديران، رفع ريپورت شما مي باشد.
کلیک کنید  حذف حساب تلگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *